Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av byggmaterial och utföra takläggningar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1986-11-26 så skapades Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556287-9220 är organisationsnummret för företaget som finns i Gällivare.

Just nu är Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0970-14570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trä och Bygg i Gällivare Aktiebolag är Söderfjäll, Lars Henrik som är född 1975 och har titeln VD, Söderfjäll, Lars Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderfjäll, Stig Ingemund som är född 1942 och har titeln Suppleant, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .