Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556289-9020 är organisationsnummer för verksamheten Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag finns i.

Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-08 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0970-13010 eller genom brev på följande adress:
Vuoskojärviv. 3, 982 38, Gällivare

Föremålet för bolagets verksamhet är plåtslagerirörelse, tillverkning och försäljning av plåtslageriprodukter. Bolagets verksamhet består också av försäljning, uthyrning och reparation av trädgårdsmaskiner, båtar och båttillbehör, släpvagnar, pumpar, stegar, byggnadsställningar, skyliftar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindströms Plåtslageri i Gällivare Aktiebolag och det är Lindström, Lars-Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Jan Håkan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor,