Hedmans Partiaffär i Luleå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Hedmans Partiaffär i Luleå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gällivare här finns det många olika Aktiebolag. Hedmans Partiaffär i Luleå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Hedmans Partiaffär i Luleå AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556320-3917.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0920-12415 alternativt besöka eller skicka post till Hedmans Partiaffär i Luleå AB på följande adress Banv. 19, 973 46, Luleå.

Hedmans Partiaffär i Luleå AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hedmans Partiaffär i Luleå AB så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Erik Roger Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johnsson, Ulf Åke Salomon som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva partihandel inom livsmedelsbranschen, handel med och förvaltning av värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.