Eriksson Bil Gruppen AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Eriksson Bil Gruppen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gällivare här finns det många olika Aktiebolag. Eriksson Bil Gruppen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Eriksson Bil Gruppen AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556326-6625.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0970-699300 alternativt besöka eller skicka post till Eriksson Bil Gruppen AB på följande adress Bilv. 2, 982 38, Gällivare.

Eriksson Bil Gruppen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Eriksson Bil Gruppen AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bäck, Jan-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att förvalta och utveckla företag inom bilhandel och bilrelaterade tjänster, att bedriva fastighetsförvaltning och värdepappersförvaltning samt att tillhandahålla olika typer av administrativa konsulttjänster och därmed förenlig verksamhet.