Tommys Last Gällivare AB

Norrbottens län

Information

Tommys Last Gällivare AB är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Tommys Last Gällivare AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tommys Last Gällivare AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tommys Last Gällivare AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-06-30. Men sedan 1989-01-01 så har Tommys Last Gällivare AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borrv. 12, 982 38, Gällivare. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tommys Last Gällivare AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-55222.

Gällivare arbetar för att bolag som Tommys Last Gällivare AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tommys Last Gällivare AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet samt tillverkning och försäljning av maskiner och utrustning inom främst gruv- och anläggningssektorn, travverksamhet samt förvaltning av fastig- heter och värdepapper med viss värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tommys Last Gällivare AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tommys Last Gällivare AB och det är följande personer, Gustafsson, Tommy Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Lars-Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tommys Last Gällivare AB är 556328-4214.