Malmfältens Invest Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Malmfältens Invest Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Malmfältens Invest Aktiebolag finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Malmfältens Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Malmfältens Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Malmfältens Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Malmfältens Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Metallv. 6, 982 38, Gällivare men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0970-64427.

Gällivare arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Malmfältens Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Malmfältens Invest Aktiebolag har idag 556333-4688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Malmfältens Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, administration samt uthyrning och förvaltning av fastigheter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Malmfältens Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Paulusson, Roger John Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Paulusson, Roger John Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulusson, Tea Carita som är född 1963 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor, .