BD-Bilservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556334-3010 är organisationsnummer för bolaget BD-Bilservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BD-Bilservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som BD-Bilservice Aktiebolag finns i.

BD-Bilservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-11 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BD-Bilservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

BD-Bilservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BD-Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BD-Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0970-12870 eller genom brev på följande adress:
Hedebergav. 28, 982 35, Gällivare

Bolaget skall bedriva bilreparationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BD-Bilservice Aktiebolag och det är Björkman, Rolf Adolf Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Mats Robert Ingemar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor,