B.M Johansson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och B.M Johansson Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och B.M Johansson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B.M Johansson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B.M Johansson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-25. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som B.M Johansson Aktiebolag ska trivas.

I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grävmaskinsentreprenader, arbeten med grävmaskin på bygg-, berg- och markanläggningar samt idka handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.M Johansson Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är B.M Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med B.M Johansson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-13736.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med B.M Johansson Aktiebolag är Johansson, Björn Martin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annabelle som är född 1961 och har titeln Suppleant, Winsa, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Revisor, Winsas Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

B.M Johansson Aktiebolag har 556350-3647 som sitt organisationsnummer.