Business Supplies in Sweden AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Business Supplies in Sweden AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Business Supplies in Sweden AB är ett av dem. Statusen för Business Supplies in Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Business Supplies in Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-01. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Business Supplies in Sweden AB ska trivas.

Business Supplies in Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är organisations- och rekry- teringskonsultation, personaluthyrning, ekonomisk rådgivning, förmedling av utländska bolag, dataprogrammering och datakon- sultationer inom programmering, försäljning och import av bilar, redovisningsverksamhet, åkeriverksamhet med entreprenadverksam- het huvudsakligen schaktningsarbeten med traktor och lastbil, ma- skinuthyrning inom åkeriverksamhet, pensionatverksamhet, förmedla försäkringar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Business Supplies in Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Business Supplies in Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Business Supplies in Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-64020.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Business Supplies in Sweden AB är Lundström, Curt Emil som är född 1955 och har titeln VD, Selin, Daniel Eugén Lauderfelt som är född 1973 och har titeln Vice VD, Lundström, Curt Emil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Daniel Eugén Lauderfelt som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Rolf Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kok, Birgitte Elise som är född 1965 och har titeln RevisorHera Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Business Supplies in Sweden AB har 556351-1871 som sitt organisationsnummer.