Knivsta Optique AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Knivsta Optique AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Knivsta Optique AB är ett av dem. Statusen för Knivsta Optique AB är att Bolaget är aktivt.

Knivsta Optique AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-15. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Knivsta Optique AB ska trivas.

Knivsta Optique AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla olika slag av optikertjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knivsta Optique AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Knivsta Optique AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Knivsta Optique AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-341103.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Knivsta Optique AB är Johansson, Cecilia Ann-Helén som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Niemi, Tanja Helene som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, Persson, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Knivsta Optique AB har 556353-2380 som sitt organisationsnummer.