B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva handel med radio, TV, foto och hemelektronik samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1989-08-24 så skapades B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556367-9173 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gällivare.

Just nu är B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0970-10420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Nilsson i Gällivare Aktiebolag är Nilsson, Hans Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kaisu Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .