Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag är ett bolag som finns i Gällivare. I Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vennström, Stig Egon Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vennström, Maria Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag på telefon 0970-12810.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner, arbetsskyddskläder och övriga produkter inom verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Industriprodukter i Malmfälten Aktiebolag har 556393-1319 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.