Flakaberg Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom väg och skogs- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flakaberg Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Flakaberg Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1991-02-05 så skapades Flakaberg Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Flakaberg Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Flakaberg Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556418-4751 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gällivare.

Just nu är Flakaberg Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Flakaberg Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0926-80037 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Dan Johan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flakaberg Åkeri Aktiebolag är Nilsson, Dan Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Knut Folke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britta Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .