imega television AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva produktion, försäljning samt distribution av produkter och tjänster inom video-, film-, ljud- och textmedia ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för imega television AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är imega television AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1991-02-08 så skapades imega television AB och företaget är har F-skattsedel imega television AB har haft det sedan 1994-01-01.

imega television AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556419-1947 är organisationsnummret för företaget som finns i Gällivare.

Just nu är imega television AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med imega television AB så går det att nå dem via telefon på 0970-10039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom imega television AB är Hillblom, Mats Olof Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Rolf Gustaf Magnus som är född 1920 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .