Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gällivare här finns det många olika Aktiebolag. Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan2009-04-02 och har organisationsnummer 556437-4956.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6525501 alternativt besöka eller skicka post till Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag på följande adress Malmbergsv. 3 B, 982 31, Gällivare.

Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-04-02.

I Ange Björk Resursutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Björk, Agneta Gunilla Britt-Inger som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva livsmedelsdetaljhandel med manuell betjäning, konsultverksamhet inom företagsutveckling och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.