Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Gällivare. I Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Selkälä, Kai Kristian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Selkälä, Jouko Johannes som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag på telefon 0970-20204.

Bolaget skall bedriva leverans- och försäljningsbageri, äga och förvalta värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Malmbergsbagarn Förvaltning Aktiebolag har 556450-6359 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.