Meta Konsult Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Meta Konsult Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Meta Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Meta Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Meta Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-18. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Meta Konsult Aktiebolag ska trivas.

Meta Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, konsultation, handledning, behandling, rådgivning samt organisationsutveckling i det psykosociala fältet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Meta Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Meta Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Meta Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-55688.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Meta Konsult Aktiebolag är Edvardsson, Anna Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Löveborn, Göran Evert som är född 1948 och har titeln Suppleant, Winsa, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Revisor, Winsas Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Meta Konsult Aktiebolag har 556459-3860 som sitt organisationsnummer.