Matlaget i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556470-2388 är organisationsnummer för verksamheten Matlaget i Gällivare Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matlaget i Gällivare Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som Matlaget i Gällivare Aktiebolag finns i.

Matlaget i Gällivare Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-05 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Matlaget i Gällivare Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Matlaget i Gällivare Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Matlaget i Gällivare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 5 suppleanter.

Vill ni komma i kontakt med Matlaget i Gällivare Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0970-18963 eller genom brev på följande adress:
Källg. 14, 982 34, Gällivare

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att producera och distribuera mat till skolor, barn- och äldreomsorg, lasarett, hemmaboende pensionärer samt till kommun- och landstingspersonal inom Gällivare kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Matlaget i Gällivare Aktiebolag och det är Haglund, Anneli Ann-Chatrin som är född 1959 och har titeln Extern VD, Lass, Bernd Dieter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kastebo, Edit Ann-Sofi som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nilsson Stålnacke, Britt Ingegärd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist Apelqvist, Katinka Eva L som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Britt Inger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWallo, Nils Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, von Below, Lars Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bostedt, Maj Gunvor som är född 1962 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantBylund Högman, Eva Agneta som är född 1947 och har titeln SuppleantEriksson, Ann-Louise Gunnel Elisabet som är född 1951 och har titeln SuppleantPerdahl, Bror Stefan som är född 1958 och har titeln SuppleantÖhman, Sten Göran som är född 1948 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorHettinger, Anders som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantOlsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln HuvudansvarigrevisorEngelmark, Per Sören Evert som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorSandahl, Birgit Elisabet som är född 1936 och har titeln LekmannarevisorBergström, Jan Olov som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorssuppleantFalk, Anna Mari som är född 1937 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor