Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-20. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag ska trivas.

Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ögonläkarpraktik, psykologtjänster, diagnostik, utbildning och konsultationer inom psykologi, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5277350.

Firman tecknas var för sig av -Johansson Niemelä, Karin Birgitta -Niemelä, Juha Pekka.

De som är på något sätt har med Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag är Niemelä, Juha Pekka som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Niemelä, Karin Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor, .

Synvinkeln i Gällivare Aktiebolag har 556474-2772 som sitt organisationsnummer.