BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556484-0709 är organisationsnummer för bolaget BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag finns i.

BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-02 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0970-66502 eller genom brev på följande adress:
Metallv. 14, 982 38, Gällivare

Bolaget skall bedriva detaljhandel med leksaker, barnvagnar, specialvaror och husgeråd, zoo-hund-katt-häst artiklar och foder och kameral uppdragsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BJ Leksaker i Gällivare Aktiebolag och det är Blanck, Anna-Carin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson Törmä, Hans Robert som är född 1970 och har titeln Suppleant, Söderberg Vikström, Monika Ingegerd som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,