ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB

Norrbottens län

Information

556489-7329 är organisationsnummer för företaget ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB finns i.

ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB har varit registrerat sedan 1994-07-06 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 0970-78610 eller genom brev på följande adress:
Flöjtslingan 3, 982 35, Gällivare

Bolagets verksamhet konsultverksamhet avseende företags organisation, information (inkl ekonomi- och administrativa system, import och försäljning av elektroniska komponenter för industriellt bruk.

Det finns olika personer som har en koppling med ERPARTNER, IT- och Verksamhetsutveckling AB och det är Eriksson, Gun Inger Lisbeth som är född 1949 och har titeln VD, Eriksson, Gun Inger Lisbeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Sixten Kurt Lennart som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,