Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-18. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier och fastigheter, konsultativa tjänster inom slakteri- och livsmedelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-772250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlgren, Erik Martin -Karlgren, Erik Mikael.

De som är på något sätt har med Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag är Karlgren, Erik Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Karlgren, Erik Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlgren, Erik Martin som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlgren, Gerd Ingrid som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Karlgrens Förvaltnings Aktiebolag har 556495-6372 som sitt organisationsnummer.