Berits Invest AB

Norrbottens län

Information

Berits Invest AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Berits Invest AB finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berits Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Berits Invest AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Berits Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Upplanda 202, 748 94, Örbyhus men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6823596.

Gällivare arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Berits Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Berits Invest AB har idag 556496-1471 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Berits Invest AB

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning, värdepappershandel, handel med hästar samt inköp och försäljning av konkursbon och därmed förenlig verksamhet.

I Berits Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hannu, Berit Ingegerd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannu, Ann Michelle som är född 1986 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Peter som är född 1973 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .