Gema Industri Aktiebolag (publ.)

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Gema Industri Aktiebolag (publ.). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gällivare här finns det många olika Aktiebolag. Gema Industri Aktiebolag (publ.) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Gema Industri Aktiebolag (publ.) är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556530-0612.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0970-64400 alternativt besöka eller skicka post till Gema Industri Aktiebolag (publ.) på följande adress Metallv. 6, 982 38, Gällivare.

Gema Industri Aktiebolag (publ.) är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Gema Industri Aktiebolag (publ.) så sitter följande personer i styrelsen: , , Granberg, Hans Sture som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Paulusson, Tea Carita som är född 1963 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med verkstadsprodukter med inriktning mot basindustrin och därmed förenlig verksamhet.