MLW Entreprenad AB

Norrbottens län

Information

556534-4230 är organisationsnummer för företaget MLW Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MLW Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som MLW Entreprenad AB finns i.

MLW Entreprenad AB har varit registrerat sedan 1996-09-18 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MLW Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

MLW Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MLW Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MLW Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0970-10782 eller genom brev på följande adress:
Forsg. 1, 982 34, Gällivare

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom åkeribranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MLW Entreprenad AB och det är Vesterberg, Britta Maj-Lis som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Bengt Hubert som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Rolf Per-Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,