Malmfältens Brödservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och distribution av bröd samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Malmfältens Brödservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Malmfältens Brödservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1996-12-12 så skapades Malmfältens Brödservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Malmfältens Brödservice Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Malmfältens Brödservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556536-7371 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gällivare.

Just nu är Malmfältens Brödservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Malmfältens Brödservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0970-22931 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Malmfältens Brödservice Aktiebolag är Wälitalo, Svante Roger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ridderström, Björn Georg som är född 1956 och har titeln Suppleant, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Jakobsson, Karl Mats som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.