Nilivaara Traktor och Gräv AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom gräv och schaktbranschen, produktion av torv, grus och matjord samt träförädling även som idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nilivaara Traktor och Gräv AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Nilivaara Traktor och Gräv AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1997-12-02 så skapades Nilivaara Traktor och Gräv AB och bolaget är har F-skattsedel Nilivaara Traktor och Gräv AB har haft det sedan 1998-01-01.

Nilivaara Traktor och Gräv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556548-9076 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gällivare.

Just nu är Nilivaara Traktor och Gräv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nilivaara Traktor och Gräv AB så går det att nå dem via telefon på 0975-21080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Anna Cecilia -Larsson, Göran Johannes

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nilivaara Traktor och Gräv AB är Larsson, Göran Johannes som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Cecilia som är född 1946 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .