Nordentreprenad i Malmfälten AB

Norrbottens län

Information

I Gällivare finns det ett Aktiebolag som heter Nordentreprenad i Malmfälten AB. Det finns flera företag som liknar Nordentreprenad i Malmfälten AB i Norrbottens län. Gällivare är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Nordentreprenad i Malmfälten AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-06-02 så har Nordentreprenad i Malmfälten AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Nordentreprenad i Malmfälten AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Nordentreprenad i Malmfälten AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Torget 5, 983 32, Malmberget. Vi ni istället prata med Nordentreprenad i Malmfälten AB så kan ni göra det på 076-1479015.

Föremålet för bolagets verksamhet är maskinentreprenad inom bygg-,gruv-,väg-, och markanläggningsbranschen. Uthyrning av personal, snöskottning samt markplaneringar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mattsson, Johan Patrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Michael Bernt Friedrich som är född 1989 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Nordentreprenad i Malmfälten AB har 556569-6159 som sitt organisationsnummer.