Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil)

Norrbottens län

Information

Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det genom att skicka er post till Gällivarev., 983 32, Malmberget men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0970-22900.

Gällivare arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat.

Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) har idag 556571-9142 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil)

Bolaget skall bedriva handel med bensin och livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Mattsson Bensin Aktiebolag (Statoil) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Karl Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Sigrid Linnéa som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Dahlberg, Sten Fredrik som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .