Digital Teknik Norr AB

Norrbottens län

Information

Digital Teknik Norr AB är en verksamhet som finns i Gällivare. I Digital Teknik Norr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Williamson, Nils Erik Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Tord Kenneth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg, Björn Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Digital Teknik Norr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Digital Teknik Norr AB på telefon 0980-83100.

Bolaget skall erbjuda konsultation, service, utbildning och försäljning inom digital IT-kommunikation och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Digital Teknik Norr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Digital Teknik Norr AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Digital Teknik Norr AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Digital Teknik Norr AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Digital Teknik Norr AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Digital Teknik Norr AB har 556574-5741 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.