Lonneberga Holding AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet genom uthyrning av fordon industrimaskiner och industriinventarier mot gruvindustri, bedriva konsultverksamhet mot mekanisk industri, turism, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lonneberga Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Lonneberga Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 2000-11-07 så skapades Lonneberga Holding AB och bolaget är har F-skattsedel Lonneberga Holding AB har haft det sedan 2001-07-13.

Lonneberga Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556600-2472 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gällivare.

Just nu är Lonneberga Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Lonneberga Holding AB så går det att nå dem via telefon på 0970-17071 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lonneberga Holding AB är Fhärm, Sir Jean Ruben Emil Alexander som är född 1974 och har titeln VD, Fhärm, Sir Jean Ruben Emil Alexander som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fhärm, Dag Runo som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lundström, Olov Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Bureå Revision & Ekonomitjänst AB som är född och har titeln Revisor, .