Svenska Industrifastigheter AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Svenska Industrifastigheter AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Industrifastigheter AB är ett av dem. Statusen för Svenska Industrifastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Industrifastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-24. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Industrifastigheter AB ska trivas.

Svenska Industrifastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Industrifastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Svenska Industrifastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Svenska Industrifastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-10160.

Firman tecknas var för sig av -Lundbäck, Jan Roger -Lundbäck, Karl Börje.

De som är på något sätt har med Svenska Industrifastigheter AB är Lundbäck, Jan Roger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Karl Börje som är född 1931 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Industrifastigheter AB har 556600-8073 som sitt organisationsnummer.