Oljehuset i Gällivare AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Oljehuset i Gällivare AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Oljehuset i Gällivare AB är ett av dem. Statusen för Oljehuset i Gällivare AB är att Bolaget är aktivt.

Oljehuset i Gällivare AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-29. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Oljehuset i Gällivare AB ska trivas.

Oljehuset i Gällivare AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, smörjmedel och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oljehuset i Gällivare AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Oljehuset i Gällivare AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Oljehuset i Gällivare AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-13050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Oljehuset i Gällivare AB är Köhler, Bengt Stefan Daniel som är född 1972 och har titeln VD, Köhler, Bengt Stefan Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Bengt Åke som är född 1951 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Oljehuset i Gällivare AB har 556605-9506 som sitt organisationsnummer.