NAMU AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer i organisations- och personlighetsutveckling och utbildning i anslutning härtill samt förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NAMU AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är NAMU AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 2001-11-13 så skapades NAMU AB och verksamheten är har F-skattsedel NAMU AB har haft det sedan 2002-01-21.

NAMU AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-12-03

556618-4015 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gällivare.

Just nu är NAMU AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med NAMU AB så går det att nå dem via telefon på 0970-23513 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom NAMU AB är Nilsson, Jan Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mona Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg Vikström, Monika Ingegerd som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .