Tornedalens Grus & Sten AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Tornedalens Grus & Sten AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tornedalens Grus & Sten AB är ett av dem. Statusen för Tornedalens Grus & Sten AB är att Bolaget är aktivt.

Tornedalens Grus & Sten AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tornedalens Grus & Sten AB ska trivas.

Tornedalens Grus & Sten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sortering och förädling av jord och grus- produkter samt handel med värdepapper även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tornedalens Grus & Sten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06.

Idag är Tornedalens Grus & Sten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Tornedalens Grus & Sten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0977-30000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tornedalens Grus & Sten AB är Liljergren, Lennart Per Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljergren, Rut Mona som är född 1953 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Tornedalens Grus & Sten AB har 556623-5155 som sitt organisationsnummer.