Grand Lapland AB

Norrbottens län

Information

Grand Lapland AB är ett av många företag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Grand Lapland AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grand Lapland AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-29.

Grand Lapland AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2002-04-26. Men sedan 2002-08-29 så har Grand Lapland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lasarettsg. 1, 982 31, Gällivare. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grand Lapland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-772290.

Gällivare arbetar för att företag som Grand Lapland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grand Lapland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning med uthyrning av anläggningar för hotell-, restaurang- och nöjesverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grand Lapland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grand Lapland AB och det är följande personer, Aasa, Curt Peter Kristian som är född 1965 och har titeln VD, Aasa, Curt Peter Kristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Aasa, Torsten Björn Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grand Lapland AB är 556626-6333.