Yngman i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av solcellspaneler, försäljning av elmaterial och elektrisk utrustning, handel med värdepapper, tillverkning och försäljning av emballagematerial och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yngman i Gällivare Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Yngman i Gällivare Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 2002-05-28 så skapades Yngman i Gällivare Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Yngman i Gällivare Aktiebolag har haft det sedan 2002-08-05.

Yngman i Gällivare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-05

556627-4014 är organisationsnummret för företaget som finns i Gällivare.

Just nu är Yngman i Gällivare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Yngman i Gällivare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yngman i Gällivare Aktiebolag är Yngman, Mauritz Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Yngman, Mauritz Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngman, Mauritz Edmund som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .