Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB

Norrbottens län

Information

I Gällivare finns det ett Aktiebolag som heter Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB. Det finns flera bolag som liknar Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB i Norrbottens län. Gällivare är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-09 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2002-07-01 så har Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB varit registrerat och sedan 2007-01-18 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 9, 982 31, Gällivare. Vi ni istället prata med Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB så kan ni göra det på 0970-66380.

Bolaget skall förmedla person- och skadeförsäkring, fondförmedling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundman, Mikael Edvin Gustav som är född 1971 och har titeln VD, Lundman, Mikael Edvin Gustav som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Kjell Erland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsling, Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ärlebrand, Malin Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorOlsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Assurera Försäkringsmäklare i Gällivare AB har 556628-5838 som sitt organisationsnummer.