Tjuonajokk AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Tjuonajokk AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Tjuonajokk AB är ett av dem. Statusen för Tjuonajokk AB är att Bolaget är aktivt.

Tjuonajokk AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-07. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Tjuonajokk AB ska trivas.

Tjuonajokk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-29. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva turistverksamhet, såsom stug-,båt- och skoteruthyrning, guide- och konferensverksamhet, matservering, förvatlning av värdepapper, administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tjuonajokk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-29.

Idag är Tjuonajokk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Tjuonajokk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-13630.

Firman tecknas var för sig av -Kristell, Elisabeth Ann-Helen -Kristell, Per Ingemar.

De som är på något sätt har med Tjuonajokk AB är Kristell, Per Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristell, Elisabeth Ann-Helen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor, .

Tjuonajokk AB har 556643-8312 som sitt organisationsnummer.