Gellivare Snusfabrik AB

Norrbottens län

Information

556669-3742 är organisationsnummer för företaget Gellivare Snusfabrik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gellivare Snusfabrik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som Gellivare Snusfabrik AB finns i.

Gellivare Snusfabrik AB har varit registrerat sedan 2004-10-28 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gellivare Snusfabrik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gellivare Snusfabrik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gellivare Snusfabrik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Albertsson, Ernst Roger -Landström, Doris Marita

Vill ni komma i kontakt med Gellivare Snusfabrik AB så kan ni göra det på telefon genom 0970-17733 eller genom brev på följande adress:
Stallarv. 459, 982 38, Gällivare

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av tobaksprodukter, fastighetsförvaltning, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gellivare Snusfabrik AB och det är Albertsson, Ernst Roger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Landström, Doris Marita som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bärling, Åke Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor,