Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB)

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är ett av dem. Statusen för Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är att Bolaget är aktivt.

Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) ska trivas.

Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är annan öppen hälso- och sjukvård, rehabiliteringstjänster,utbildning inom arbetsmiljö och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-14580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) är Degerman, Kjell Ove som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Pirtti, Karin Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Gällivare RehabTjänster AB (Adviva AB) har 556675-7018 som sitt organisationsnummer.