Gellivare Flyg AB

Norrbottens län

Information

Gellivare Flyg AB är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Gellivare Flyg AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gellivare Flyg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-10-16.

Gellivare Flyg AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-07-11. Men sedan 2005-12-15 så har Gellivare Flyg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Betongv. 1, 982 38, Gällivare. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gellivare Flyg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-55550.

Gällivare arbetar för att bolag som Gellivare Flyg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gellivare Flyg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget ska bedriva affärs-, taxi- och beställningstrafik med helikoptrar och övriga luftfartyg samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gellivare Flyg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gellivare Flyg AB och det är följande personer, Almgrund, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Almgrund, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Emmoth, Kurt Staffan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aasa, Curt Peter Kristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Tommy Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor.Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gellivare Flyg AB är 556683-6499.