GeoVision Utveckling AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är konsulttjänster och utbildning i kundernas projekt, verksamhets- och produktutveckling kring kartorienterade funktioner för att samla in och administratera lägesbunden information och för att producera presentationsmaterial och kartorför och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GeoVision Utveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är GeoVision Utveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 2005-09-01 så skapades GeoVision Utveckling AB och bolaget är har F-skattsedel GeoVision Utveckling AB har haft det sedan 2005-10-20.

GeoVision Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

556685-2132 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gällivare.

Just nu är GeoVision Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med GeoVision Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på 070-6992889 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Kemi, Jan Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom GeoVision Utveckling AB är Kemi, Jan Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mååg, Anna Sofia Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .