KL Last i Gällivare AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns KL Last i Gällivare AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gällivare här finns det många olika Aktiebolag. KL Last i Gällivare AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

KL Last i Gällivare AB är momsregistrerat sedan2007-04-19 och har organisationsnummer 556688-4846.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0970-12054 alternativt besöka eller skicka post till KL Last i Gällivare AB på följande adress Laestadiusv. 9, 982 36, Gällivare.

KL Last i Gällivare AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-19.

I KL Last i Gällivare AB så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Roul Kennet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Raul Mattias som är född 1985 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är köp och försäljning av lastmaskiner och fordon, värdepappershandel, fastighetsförvalt- ning, uthyrning av lastmaskiner, personal och lokaler, väg- och anläggningstransporter med viss del personaltransport och service verksamhet med lastmaskiner och personal i samband och därmed förenlig verksamhet.