JOBAB Industriteknik AB

Norrbottens län

Information

556699-2912 är organisationsnummer för bolaget JOBAB Industriteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOBAB Industriteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som JOBAB Industriteknik AB finns i.

JOBAB Industriteknik AB har varit registrerat sedan 2006-03-10 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOBAB Industriteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

JOBAB Industriteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JOBAB Industriteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med JOBAB Industriteknik AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sakajärvi 12, 982 92, Gällivare

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av processlös- ningar, konsultverksamhet, uthyrning av personal, försäljning av varor och tjänster riktat mot industriverksamhet, inom gruv- och pappersindustrin samt inom byggnadsverksamhet. Verksamheten skall även omfatta handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JOBAB Industriteknik AB och det är Jakobsson, Maths Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Roger Håkan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Oja, Sten Peter som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Augustsson som är född och har titeln Revisor,