Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB

Norrbottens län

Information

Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB har haft sedan 2006-10-19. Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB har funnits sedan och 2008-08-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rundeln 2, 983 41, Koskullskulle men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Gällivare arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB Privat, ej börsnoterat.

Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB har idag 556707-6905 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, såsom aktier och värdepapper samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Mekaniska Construktioner Holding Norrbotten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Erik Georg som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Erik Georg som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Billman, Anna Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .