Norrhälsan i Lappland AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva företagshälsovård. Bolaget skall vidare förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Norrhälsan i Lappland AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Norrhälsan i Lappland AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 2006-12-13 så skapades Norrhälsan i Lappland AB och företaget är har F-skattsedel Norrhälsan i Lappland AB har haft det sedan 2007-03-29.

Norrhälsan i Lappland AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556717-4890 är organisationsnummret för företaget som finns i Gällivare.

Just nu är Norrhälsan i Lappland AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Norrhälsan i Lappland AB så går det att nå dem via telefon på 0970-24880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Degerman, Kjell Ove

Följande personer är på något sätt aktiva inom Norrhälsan i Lappland AB är Degerman, Kjell Ove som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burck, Eva Ingmari som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten, Jenny Katrin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg Vikström, Monika Ingegerd som är född 1944 och har titeln Revisor, FöretagsCentrum i Oskarshamn (FCO) Ekonomisk förening som är född och har titeln Revisor, .