Wallgrens Teknik AB

Norrbottens län

Information

Wallgrens Teknik AB är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Wallgrens Teknik AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wallgrens Teknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-22.

Wallgrens Teknik AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2006-12-13. Men sedan 2007-02-22 så har Wallgrens Teknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bang. 11, 983 41, Koskullskulle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wallgrens Teknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Gällivare arbetar för att bolag som Wallgrens Teknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wallgrens Teknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är personaluthyrning och teknisk support inom VVS- och mekanisk industri, turistverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wallgrens Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wallgrens Teknik AB och det är följande personer, Wallgren, Kurt Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönborg, Ann-Louise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wallgrens Teknik AB är 556717-4908.