Malmfälten Styr & Regler AB

Norrbottens län

Information

Malmfälten Styr & Regler AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Malmfälten Styr & Regler AB finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Malmfälten Styr & Regler AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Malmfälten Styr & Regler AB har haft sedan 2007-03-15. Malmfälten Styr & Regler AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Malmfälten Styr & Regler AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarng. 8, 982 32, Gällivare men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0970-17510.

Gällivare arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Malmfälten Styr & Regler AB Privat, ej börsnoterat.

Malmfälten Styr & Regler AB har idag 556724-3786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Malmfälten Styr & Regler AB

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning, utveckling och tillverkning av kompletta lösningar för datoriserade styr- och regelsystem för al, vvs och processindustrin samt att bedriva entreprenader i projektering, insatallation, igång körning och utbildning av datoriserade styrsystem för byggnadsautomation samt bedriva projektering inom anläggningsbranschen samt energirådgivning, energiuppföljning, energioptimering och utbildning för fastighetsägare, förvaltare och driftpersonal samt injustering och dimensionering av värme och ventilationssystem samt produktförsäljning av styrventiler, ställdon, givare, frekvensomriktare, motorer, regulatorer och datoriserade styrsystem samt förvaltning och handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Malmfälten Styr & Regler AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palo, Dan Axel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Agne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .