ToFo Maskin AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och ToFo Maskin AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ToFo Maskin AB är ett av dem. Statusen för ToFo Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

ToFo Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ToFo Maskin AB ska trivas.

ToFo Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet i huvudsak med traktor, även uthyrning av personal eller traktor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ToFo Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är ToFo Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med ToFo Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7371144.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ToFo Maskin AB är Fors, Lars Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Jan Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

ToFo Maskin AB har 556733-4973 som sitt organisationsnummer.